CISS Market

Telefon CISSmarket
Cautare site

Imprimante CISS

Imprimante CISS de la CISSmarket.ro 

La CISSmarket ne place să spunem că imprimanta cea mai bună este cea care tipărește ieftin. Și vindem multe modele de multifuncționale cu care puteți să tipariți de pana la 20 de ori mai ieftin !

În plus față de acestea, oferim la vânzare cerneala de calitate și hârtie photo pentru imprimanta CISS.

Citește "8 Sfaturi despre cum să-ți cumperi o imprimanta" mai jos în pagină.

2 Produs(e)

per pagina

Seteaza directie descendenta
 1.   Epson WorkForce WF-2630WF CISS, ADF, Fax, WiFi

  Epson WorkForce WF-2630 CISS, ADF, Fax, WiFi

  999,00 RON

  Stoc terminat

  Multifunctional color Epson WorkForce WF-2630WF - imprimanta CISS cu scaner si functie de copiator, ADF, Fax, WiFi ideal pentru birou / Home Office.

  • Imprimanta CISS 4-in-1 (imprimanta + scaner + copiator + fax)
  • Format A4
  • ADF pentru scanarea automată a mai multor pagini, 
  • Fax
  • Conectivitate WiFi (fără fir) și USB
  • Rezervorul CISS include 400 ml de cerneala.

   

   

 2. Epson Expression Home XP-352 CISS, LCD, WiFi

  Epson Expression Home XP-352 CISS, LCD, WiFi

  899,00 RON

  Stoc terminat

  Multifunctional color Epson Expression Home XP-352 CISS, LCD, WiFi.

  Echipament 3-in-1 (imprimanta + scaner + copiator color), dotat cu ecran LCD de 3,7 cm, WiFi și cititor de card foto. Include 400 ml de cerneala.

  Conține echivalentul a până la 109 cartușe de cerneală obișnuite.

2 Produs(e)

per pagina

Seteaza directie descendenta

imprimante CISS

8 Sfaturi despre cum să-ți cumperi o imprimanta

Imprimantele au progresat foarte mult in ultima perioada si practic, cele disponibile astazi ofera performante cu adevarat impresionante: sunt capabile sa tipareasca poze la o calitate perfect comparabila cu cele din laborator, tiparesc documente la viteze foarte mari, unele modele au duplex inclus, se pot instala în retea, wireless, etc.

Iata cateva sfaturi pentru alegerea unei imprimante potrivite pentru nevoile tale:

1. Gândește-te la ce o vei folosi

O imprimantă pentru acasa, spre exemplu, trebuie să faca fata solicitarilor extrem de diverse ale intregii familii. Probabil cei mici vor vrea s-o foloseasca pentru teme, fișe si proiecte scolare, adultii vor dori sa printeze si sa scaneze documente administrative sau legate munca. Si toti vor avea nevoie la un moment dat de o copie rapida a unui act sau document.


2. Fii extrem de atent la consumabile!

Multi dintre noi avem deja acasa unul sau mai multe echipamente de tipărire „puse la pastrare” pentru ca este foarte scump sa tiparesti cu ele. Consumabilele dureaza foarte putin in realitate, desi producatorii tin sa ne asigure ca vom putea tipari sute de pagini cu un cartus. Ei calculeaza numarul de pagini tiparite in conditiile cele mai avantajoase pentru ei: de cele mai multe ori capacitatea cartuselor este calculata in conditiile tiparirii „draft” adica la cea mai slaba calitate, cand textul este abia lizibil, la o acoperire de 5% sau chiar mai putin pe pagina... OK, nu ma mira ca un cartus tine „asa de mult” cand tiparesti pagini aproape albe! Realitatea  este alta si cei mai multi dintre noi o cunoastem: cartusele tin putin si costa foarte mult, pretul unui set complet de cartuse apropiindu-se sensibil de pretul intregii imprimante. Asadar, te sfatuim sa analizezi atent preturile consumabilelor inainte sa te decizi asupra achiiționării unei noi imprimante.

3. Evita modelele ieftine, cu 2 cartuse (negru + tricolor).

La prima vedere acestea sunt cele mai ieftine imprimante pe care le puteti gasi, pretul de vanzare fiind unul redus. Din pacate insa atunci cand iei in calcul costul consumabilelor pe care le folosesc, devin printre cele mai scumpe echipamente de tipărire. Iar calitatea lor lasa de dorit.

4. Imprimanta simplă sau multifunctional all in one?

Alege un multifunctional, cu scaner inclus. Scanerul si functia de copiator sunt fie necesare fie le vei apreciata atunci cand vei avea nevoie de ele, indiferent ca folosesti echipamentul acasa sau la birou. In plus, costul nu este cu mult mai mare.

5. Inkjet sau laser ?

Noi recomandăm inkjet pentru că este mai flexibil: poti tipari si alb negru si color, pe hartie normala dar si pe hartie foto, este mai mic si mai ieftin. Laserul tipareste in general numai alb/negru (numai modele scumpe pot tipari color) si numai pe hartie normala.


6. Pentru acasa, alege un multifunctional din gama de mijloc (mid-range).

Modelul cel mai ieftin este de evitat, pentru ca nu ofera cel mai bun raport performante / pret si este mai slab calitativ. Modelele din gama de mijloc sunt mai calitative, mai fiabile si mai silentioase. Concret, din oferta noastră actuală, recomandam pentru acasa: Epson Expression Home XP-442 sau varianta pe alb Epson Expression Home XP-445.


7. Pentru la birou e important să ai un multifunctional rapid, preferabil cu duplex (tiparire fata-verso) si WiFi.

Aici vei tipari probabil un volum mare documente, frecvent fata-verso iar viteza este foarte importanta in business. Nici faxul nu ar trebui sa-ti lipseasca din birou, desi nu mai este folosit pe scara larga. Daca e nevoie sa tipareasca mai multi colegi la acest echipment, ar fi bine sa aiba interfata de retea si WiFi. Recomandăm Epson Workforce WF-2630 și Epson Workforce WF-2750.

8. Sună-ne pentru o recomandare personalizata!

Ne face plăcere să te ajutăm să alegi modelul care ți se potriveste. Ne găsesti la tel. 021-410 54 64 (fix), 0727 290 064 (vdf) sau pe www.cissmarket.ro

Back to top