CISS Market

Telefon CISSmarket
Cautare site

Service

1 Produs(e)

per pagina

Seteaza directie descendenta
  1. Resetare Eroare "Ink Pads Full"

    Resetare Eroare EPSON "Tampoane cerneala" - CLICK pt. detalii

    50,00 RON

    În urma achiziționării acestui produs, veți primi un cod de resetare a erorii "Durata de utilizare a tampoanelor pentru cerneală s-a terminat." la imprimante EPSON.

1 Produs(e)

per pagina

Seteaza directie descendenta

ATENȚIE, vă rugăm: SERVICE-ul se efectuează NUMAI PE BAZĂ DE PROGRAMARE,
pentru a evita aglomerarea și a ne proteja de infectarea cu noul coronavirus.

Dacă echipamentul dvs. achiziționat de la CISSmarket nu funcționează corespunzător, vă rugăm să parcurgeți următorii pași:

1. Contactați-ne telefonic în timpul orelor de program (L-V: 8:30-17:00) la 0727 290 064 (vdf) => unele probleme se pot rezolva direct la telefon și nu mai este necesar să aduceți imprimanta la service.

Vă rugăm să aveți la îndemână factura sau bonul fiscal precum și certificatul de garanție pentru produsul dvs. întrucât este necesar să verificăm că echipamentul a fost cumpărat de la CISSmarket. Dacă produsul dvs. nu este cumpărat de la CISSmarket, vă rugăm să luați legătura cu firma de unde l-ați cumpărat.duceți personal echipamentul la service, numai după ce ați făcut o programare telefonică în prealabil. Dacă veniți fără programare, este posibil să nu ne putem ocupa de dvs. sau să aveți foarte mult de așteptat.)

2. Dacă alegeți să expediați un echipament prin curier rapid, vă asumați toate riscurile și cheltuielile:
- Veți suporta taxa de curierat atât dus cât și întors
- Adresa de livrare vă va fi comunicată prin raspunsul la emailul dvs.
- CISSmarket nu este responsabil de eventualele pagube survenite în urma avarierii pe durata transportului
- Nu vom accepta să primim de la curier colete vizibil avariate (cu ambalajul avariat sau pătat cu cerneală) sau colete trimise cu taxă ramburs sau cu plata transportului la destinatar (la noi); de asemenea, nu vom ridica eventuale colete trimise prin Poșta Română.

Back to top