Top 3 Multifuncționale pentru Acasă în 2020 | CISSmarket

Ce ne interesează la un multifuncțional pt. acasă în 2020?

Pentru că foarte mulți dintre noi lucrează de acasă în această perioadă, printerul de acasă trebuie să facă față tuturor solicitărilor, foarte diverse, care apar în întreaga familie: de la tipărirea binecunoscutelor declarații pe proprie răspundere, la copierea sau scanarea documentelor legate de job și foarte important la tipărirea temelor si a proiectelor pentru scoală ale celor mici.

Ce este important la un multifuncțional pentru acasă?

  • să poată tipări bine orice: de la text la grafică si chiar fotografii
  • să fie dotată cu scaner si funcție de copiere
  • să aibă interfață WiFi (conectare prin wireless) pentru a vă putea lipsi de cablurile întinse prin toată casa
  • să tipărească cât mai ieftin, pentru că veți plăti toate costurile din buzunarul propriu iar situația economică se anunță a fi defavorabilă

Atenție la volumul de tipărire: imprimantele pentru acasă nu sunt proiectate pentru a fi folosite foarte intens. Vor face față cu succes unui volum de printare de maxim 1500 – 2000 de pagini pe lună (maxim 50-60 de pagini pe zi). Dacă aveți nevoie să tipăriți mai mult, ar trebui să vă orientați spre o imprimantă din gama “Office” care poate să tipărească volume semnificativ mai mari.

canon pixma mg5350 cu ciss

1. Epson WorkForce WF-2630 WF CISS, ADF, Fax, WiFi, la 999 lei – este cea mai bună variantă pe care o puteți alege din gama noastră de imprimante. Este un model situat la granița dintre imprimantele home și office, cu performanțe foarte bune și o fiabilitate care a fost demonstrată în timp. Un adevărat all – in – one, Workforce-ul WF-2630 este în acelaști timp imprimantă, scaner, copiator și fax, ceea ce vă asigură flexibilitate maximă în utilizare, fiind capabil să îndeplinească aproape orice cerință ați avea de la ea. Se poate conecta wireless (WiFi) – o funcție care lipsește multor imprimante de astăzi. Dar poate cel mai mare avantaj al acestui model este ADF-ul (alimentatorul automat cu coli pt. scanare) care este o minune atunci când ai mult de scanat: în loc să așezi fiecare pagină pe rând în scaner și să apeși butoanele de scanare pentru fiecare pagină în parte, ADF-ul îți permite să așezi întreg setul de documente în alimentator și să le scanezi pe toate cu o singură apăsare de buton. Asta da economie de timp!

Epson Expression Home XP-215 cu CISS

2. Epson Expression Home XP-442 CISS, LCD, WiFi, Touch Panel la 799 Ron – este multifuncționalul (imprimantă + scaner + copiator) cu cel mai favorabil raport performanțe / preț. Comparativ cu alte modele de imprimante, XP-442 este construit din materiale mai bune calitativ, este mai silențioasă și are funcții mai performante, cum ar fi viteza de tipărire ceva mai rapidă, ecranul LCD de dimensiuni generoase (cu diagonala de 6,4 cm) precum și faptul că butoanele clasice au fost înlocuite la acest model de un Touch Panel modern și eficient. Echipat și el cu conectivitate WiFi, Epson Expression Home XP-442 are dimensiuni relativ reduse, ocupând puțin spațiu pe birou, ceea ce îl face preferat pentru utilizarea acasă sau în birouri mici, unde spațiul disponibil este relativ restrâns.

Hp Photosmart 4615 cu CISS

3. Epson Expression Home XP-352 CISS, LCD, WiFi la 699 Ron este modelul cel mai accesibil ca preț din gama noastră de imprimante pentru acasă. Deși are prețul cel mai mic, XP-352 este totuși un multifuncțional (imprimantă + scaner + copiator) fiabil și cu dotări mult peste medie: este echipat cu ecran LCD (diagonala 3,7 cm), conectivitate WiFi (foarte greu de găsit la alte imprimante din aceeași gamă de preț). Important de menționat că și acest model, ca de altfel toate imprimantele CISSmarket se livrează cu 400ml de cerneală preîncărcată în sistemul CISS, pentru a putea tipări imediat.

NOTĂ: Acest articol reprezintă doar părerea noastră și a fost construit exclusiv pe baza experienței noastre în timp ce necesitățile / criteriile dvs. de apreciere pot fi diferite. Vă rugăm, nu uitați că alegerea vă aparține exclusiv iar echipa CISSmarket vă stă la dispoziție oricând pentru o recomandare personalizată nevoilor dvs.

CISSmarket

Comments are closed.