Multifunctionale cu CISS de la CISSmarket

Multifunctionala cu CISS de la CISSmarket.ro

Multifunctionale cu CISS de la CISSmarket.ro 

Imprimanta multifunctionala (care include si scaner, având și funcție de copiator) adevenit un standard în ziua de astăzi. Imprimantele simple (având doar funcția de tipărire) au devenit extrem de rare iar marea majoritate a echipamentelor de pe piață sunt multifunctionale.

La CISSmarket comercializăm numai multifuncționale economice, care tipăresc ieftin => cu mult mai ieftin decât atunci când se folosesc cartuse de cerneală obisnuite.

Vă prezentăm o gamă largă de multifunctionale cu CISS (dotate cu un sistem de alimentare continuă cu cerneală), plin cu 400, 500 sau 600 ml de cerneală (în funcție de model) reprezentând echivalentul a până la 112 de cartușe de cerneală obișnuite. 

Principalele avantaje ale unei multifunctionale cu CISS sunt:

  • Tipăriți de până la 20 de ori mai ieftin ! Costul de imprimare se reduce semnificativ comparativ cu cartusele de cerneală obisnuite.
  • Calitatea tiparirii este similară cu folosirea cartuselor de cerneală obisnuite
  • Costă la fel să tipăriți alb / negru sau color
  • Dispare inconvenientul caruselor de cerneală care se termină repede si de obicei tocmai atunci cand ai nevoie mai mare să tipăresti ceva

Mai jos găsiți o selecție din gama de multifunctionale cu CISS preinstalat :

Nu ezitați să ne contactați direct prin telefon sau email pentru o recomandare personalizată nevoilor dvs. Echipa noastră vă stă la dispoziție și chiar ne face plăcere să vă ajutăm să alegeți. Mulțumim pentru că ne-ați vizitat !

Back to top