Despre echipamentele cu 2 cartușe

Am decis să scriem acest articol pentru că primim frecvent cereri pentru sisteme CISS pentru imprimante cu 2 cartuse (negru + tricolor). Acestea sunt de regulă imprimantele mai ieftine din gama HP Deskjet și Canon Pixma precum și toate imprimantele inkjet Lexmark.

Vestea proastă este că aceste imprimante NU funcționează bine cu sistem CISS. Pentru că suntem o firmă serioasă și pentru că ne dorim să avem numai clienți mulțumiți, noi cei de la CISSmarket am decis să nu vindem sisteme CISS pentru imprimante cu 2 cartușe. Aceste imprimante folosesc capete de imprimare de calitate inferioară (le putem numi chiar „de unică folosință”) ce sunt incorporate în cartușul de cerneală. Practic, acest cap de imprimare de slabă calitate este proiectat să reziste exact cât un cartuș de cerneală și va ceda relativ frecvent atunci când e folosit cu un sistem CISS, necesitând inlocuirea frecventă a cartușului care este o operațiune costisitoare și foarte complexă.

CISSmarket a testat cu atenție funcționarea sistemului CISS pe mai multe modele de imprimante cu 2 cartușe, incluzând  modele din gama HP Deskjet și Canon Pixma MP240/250 iar concluzia noastră a fost că aceste imprimante nu sunt fiabile atunci când sunt folosite cu sistemul CISS.

2 cartuse

2 cartuse

Există CISS-uri pt. imprimante cu 2 cartușe ? Da, astfel de produse există dar credem că cei care le vând nu sunt destul de preocupați de satisfacția clienților lor și acordă mai multă importanță profitului personal. Cu alte cuvinte, cumpărați pe propriul risc.

Ce soluție le putem oferi celor care au deja o astfel de imprimantă ? Din păcate, atât timp cât folosiți o imprimantă cu 2 cartușe veți fi obligat să plătiți pentru cartușe de cerneală scumpe sau să încercați să vă descurcați cu refill-uri complicate și murdare. Singura variantă pe care o putem recomanda este să renunțați la această imprimantă și să achiziționați una nouă, care funcționează perfect cu sistemul CISS. Puteți folosi site-ul nostru ca un ghid pentru a afla care imprimante funcționează bine cu sistemul CISS: http://www.cissmarket.ro/imprimanta-ciss.html

Regula este că mai toate imprimantele Epson și Brother merg bine cu CISS-ul, deși este posibil să întâlniți mici întârzieri la modele de imprimante foarte noi, până când CISS-ul va deveni disponibil. La fel, vor funcționa bine cu CISS-ul majoritatea imprimantelor HP și Canon care folosesc 4 sau mai multe cartușe de cerneală.

Desigur, achiziționarea unei noi imprimante implică o investiție mai mare, dar fiți sigur că aceasta se va recupera rapid din economia substanțială la consumabile.

Nu ezitați să ne contactați la tel 021-410 54 64 / 0727 290 064 sau prin email la sales@cissmarket.ro dacă doriți o recomandare personalizată pentru nevoile dvs. de tipărire. Ne face plăcere să vă ajutăm !

CISSmarket

Comments are closed.